MASTERCLASSES

MIERCURI, 25 MAI 2022

Cu totii vorbim de “noul normal”, context creat in ultimii doi ani, in principal, de pandemie. Ce inseamna acest lucru in mod concret pentru doua din zonele esentiale in business – echipa si marketing – vom afla, in premiera, in cadrul celor doua masterclass-uri organizate in prima zi a Conferintei Progresiv.

MASTERCLASSES

MASTERCLASS 1

MARKETING IN CRIZA

Toate semnalele arata ca ne indreaptam catre recesiune. ‘Consumer sentiment’ se afla in zona negativa, economiile sunt supra-incalzite si inflatie reala este ‘double-digit’.

Cum poate ajuta marketing-ul organizatia sa depaseasca mai usor perioadele tulburi?

Vom discuta despre client, brand si despre actiunile corecte intr-o recesiune.

SPEAKER


MASTERCLASS 2

CUM SA CONSTRUIESTI SI SA DEZVOLTI ECHIPE PERFORMANTE

Echipele grozave sunt cel mai mare atu competitiv al companiilor cu realizari notabile, iar acest lucru este cu atat mai important daca ne raportam la contextul actual. Workshop-ul se adreseaza managerilor de echipe din organizatii, in special echipe de top management si are ca scop îmbogațirea cunoștințelor acestora în știința și practica echipelor performante.

Subiectul echipelor performante pe fundamente stiintifice este unul nou in Romania, iar managerii care vor participa la masterclass vor putea descoperi principalele parghii pe care le au la dispozitie pentru a construi si dezvolta echipe performante.

Vom face o incursiune in noile descoperiri facute in lume pe acest subiect, iar participantii vor avea ocazia sa lucreze impreuna, pentru a pune in practica cunostintele si a imbunatati performanta echipelor pe care le conduc.

SPEAKERS


Nume *
Prenume *
Funcție *
Companie *
Telefon
E-mail *
MASTERCLASS 1 - MARKETING IN CRIZA (14.30 – 16.00)
MASTERCLASS 2 - CUM SA CONSTRUIESTI SI SA DEZVOLTI ECHIPE PERFORMANTE (16.30 – 18.30)
Inscrie-te

Platinum partners

<
>

Gold partners

<
>

Silver partners

<
>

Beverage partner

Digital partner

Coffee partner

Sustainable partner

Tales & Flavours partners

Solutions partners

Media partners