Progresiv Awards

editia 2020

Proiectul Progresiv Awards a pornit din dorinta de a evidentia oamenii, organizatiile, brandurile si proiectele de succes din piata FMCG care seteaza trenduri si contribuie an de an la dezvoltarea industriei, precum si rolul parteneriatelor puternice intre retaileri si furnizori.
De 20 ani suntem oglinda retailului romanesc si vocea comunitatii de business din FMCG.
Dezvoltarea relatiilor dintre comercianti si furnizori este rolul pe care ni l-am asumat inca de la lansarea primei editii a revistei Progresiv, si care acum prinde un nou contur, sub forma Progresiv Awards.


Mecanism
Mecanismul Progresiv Awards este unul simplu, transparent si obiectiv. Lansam invitatia catre intreaga piata de a face nominalizari, pe baza indicatiilor Progresiv pentru fiecare categorie din competitie.
Nominalizarile vor fi validate de catre Consiliul de Specialisti Progresiv Awards care poate propune, la randul sau, mai multe nominalizari. Premiile pentru furnizori vor fi acordate pe baza voturilor retailerilor, iar cele pentru retaileri vor fi acordate pe baza voturilor furnizorilor.
Nominalizarile/autonominalizarile se fac prin intermediul paginii progresivawards.ro, in timp ce votarea se face pe baza chestionarelor cu linkuri unice transmise pe email de catre Progresiv. Linkurile unice garanteaza faptul ca o persoana poate vota o singura data si doar la categoriile la care nu concureaza compania/brandul pe care il/o reprezinta.
Research Partner in proiectul Progresiv Awards este compania de cercetare de piata Ipsos Research.Categorii
Best International Retailer
Best Independent Retailer
Best FMCG Supplier
Best New Food Product
Best New Beverage
Best New Non-Food Product
Best Shopper Activation
Best Vertically Integrated Business
Best Retail Tech Innovation
Best CSR Campaign
Best Sustainability Initiative
Best Manager of the Year
Gala Progresiv Awards


Castigatorii Progresiv Awards vor fi anuntati in cadrul unui eveniment elegant si sofisticat, ce va avea loc in data de 24 septembrie 2020 intr-o locatie impunatoare prin eleganta, unicitatea arhitecturii si prin istoria sa: Casino-ul din Sinaia. Gala va reuni peste 450 de participani si va continua cu o petrecerea tematica la care vor fi prezenti toti participanii inscrisi la Conferinta Progresiv, editia a 20-a.

Informatii complete sunt disponibile pe progresivawards.ro


Platinum partners

<
>

Gold partners

<
>

Bronze partners

<
>

Beverage partner

Coffee partner

Digital partner

Solutions partners

Branding partner

Media partners

<
>