Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
nenad pacek Special guest speaker: Nenad Pacek
Founder and President, Global Success Advisors Ltd. / Co-Founder, CEEMEA Business Group

Economia globala, ECE si Romania in timpul si dupa criza
Global economy, CEE and Romania during and after the crisis


Nenad Pacek este fondator si presedinte al Global Success Advisors Ltd., ce ofera servicii de consultanta pentru companii multinationale. Nenad este autorul cartii "Pietele emergente: lectii pentru un business de succes si o privire auspra diferitelor piete", ajunsa la a doua editie. A treia editie este in pregatire.

Inainte de a fonda Global Success Advisors, Nenad a fost vice-presedinte al diviziei de informatii economice si consiliere de afaceri a The Economist Group, unde a petrecut peste 20 de ani sfatuind unele dintre cele mai mari companii din lume. A tinut peste 800 de prezentari si conferinte pentru CEO de la Du Pont, Tetra Pak, Honeywell Aerospace, Kellogg, Heineken, Wyeth Pharmaceuticals, Dow Corning, Visa, Adobe, Eaton, Firmenich, SC Johnson si SKF.

Nenad a prezidat, de asemenea, peste 100 de conferinte organizate de The Economist impreuna cu guvernele din Italia, Austria, Spania, Finlanda, Portugalia, Chile, Nigeria, Turcia, Egipt, Grecia, Bahrain, Islanda, Cehia si Kazakhstan.

Nenad este profesor de economie internationala si business international la doua universitati private din Viena. Nenad Pacek a studiat business, economie si finante.
You need Flash Player to see the movie file