Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
marius viju Marius Viju
National Sales Director, Kraft Foods Romania


Absolvent al Facultatii de Tehnologia Alimentelor din cadrul Universitatii Sibiu, cu o experienta de 14 ani in domeniul vanzarilor, Nicolae Marius Viju coordoneaza acum o echipa de 162 de persoane din departamentul de vanzari al companiei Kraft Foods Romania.

Marius a castigat o experienta vasta in domeniul vanzarilor, lucrand anterior pentru companii precum Gillette Romania, ca National Key Account Manager si Regional Sales Manager, Procter & Gamble, pe pozitia Trade Marketing Manager Balkans Gillette Business Unit si District Manager, dar si Danone PDPA, ca Area Sales Manager.

De-a lungul carierei sale, Marius a dezvoltat strategii de piata si brand, a fost responsabil cu toate activitatile de BTL, a sustinut traininguri, a pregatit si sustinut conferinte de vanzari, a fost responsabil de bugetele de brand pentru activitatile de BTL, a negociat si implementat acorduri cu toti retailerii multinationali, a realizat strategii pentru a atinge obiectivele de vanzari si marketing si multe altele.

Toate aceste etape din cariera sa profesionala l-au recomandat pentru pozitia din cadrul companiei Kraft. Mai mult, pregatirea si iscusinta de care a dat dovada i-au fost rasplatite de companie cu o pozitie in bordul de management, unde are posibilitati nelimitate de dezvoltare continua a carierei.