Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
alexandru vlad Alexandru Vlad
Director Executiv, Selgros Cash&Carry


Dorinta personala de "a construi ceva" l-a determinat pe domnul Alexandru VLAD sa renunte la o cariera promitatoare in domeniul juridic - absolvent de drept al Universitatii Bucuresti, a fost bursier in studii politice la Berlin si a desfasurat practica in Bundestag-ul german - si sa contribuie, in functia de director executiv, la succesul companiei Selgros Romania.

Reusita deschiderii celor 18 magazine cash&carry, cate opereaza compania in prezent, intr-un timp relativ scurt, se datoreaza si orientarii catre rezultate a domniei sale.

Pe langa experienta juridica, cea din comert a fost hotaratoare pentru participarea directa la infiintarea AMRCR (Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania) si transformarea acesteia intr-un reprezentant activ al comertului modern din Romania. in calitate de vicepresedinte a coordonat grupa de lucru a asociatiei in domeniul legislatiei comerciale si de mediu si a dus la bun sfarsit proiecte importante de cooperare cu partenerii comerciali.

Unul dintre cei mai tineri top manageri din domeniul comercial, domnul Vlad a participat conducerea companiei de la primul magazin al acesteia, deschis in 2001 la Brasov, si demonstreaza fara posibilitate de indoiala importanta implicarii personale in constructia unei echipe si a rezultatelor acesteia.