Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
vassante monany Vassante Monany
Director Comercial CDE R Interex

Strategia Interex pentru 2009
Interex Strategy for 2009


Vassante Monany este noul Director Comercial al CDE R Interex, companie ce face parte din grupul Intermarche si care administreaza magazinele Interex din Romania. El preia aceasta pozitie de la Frederique Vitat, care si-a incheiat stagiul de lucru la CDE R Interex.

Anterior, pentru doi ani, Vassante Monany a fost Merchandise Manager al departamentului Food pentru magazinul Carrefour din Dubai (Emiratele Arabe), dupa ce a administrat activitatea departamentului Electronice in cadrul aceleiasi companii. Cu un an inainte, Monany a fost Merchandise Manager al departamentului Electronice pentru magazinul Carrefour din Oman.

Intre anii 2003 si 2004, el a condus un mare hypermarket din Arabia Saudita. Incepand din 1996 si pana in 2003, a ocupat pozitia de Regional Marketing Communication Manager in cadrul Carrefour Franta, dupa ce, anterior, a activat timp de 6 ani ca District Manager pentru un cunoscut lant local de magazine din Franta.

Vassante Monany are un Master in Finante si este licentiat in Controlul Gestiunii, titlu obtinut la Universite Paris XIII. De asemenea, a participat la numeroase sesiuni de training managerial.