Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
razvan tudor Razvan Tudor
Key Account Manager, Coca-Cola Hellenic

2009 - 2010 o noua etapa in colaborarea Client-Furnizor
2009 - 2010, a New Era in Client - Supplier Relationship


Razvan Tudor detine functia de Key Account Manager din decembrie 2008. Responsabilitatile sunt dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu cei mai importanti clienti si implementarea strategiilor de piata care sa asigure dezvoltarea afacerii KA dar si a Companiei Coca-Cola Hellenic.

In perioada 2000-2007, Razvan Tudor a ocupat diverse pozitii manageriale in cadrul departamentului de Marketing in cadrul Coca-Cola Hellenic, cum ar Dorna Project Manager, Non-carbonated Beverage Manager si Trade Manager pentru piata traditionala si de KA. A contribuit la construirea brandului de succes Dorna imediat dupa achizitia din 2002, a lansat noi produse de succces si a contribuit la desenarea planurilor de business pentru cele mai importante canale comerciale (HORECA, Hypermarket, C&C etc).

Razvan Tudor este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti - Facultatea de Electrotehnica. In acest moment urmeaza un program pentru obtinerea diplomei profesionale in marketing la Chartered Institute of Marketing - Londra.