Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
radu gratian Special guest speaker: Radu Gratian Ghetea
Presedinte Asociatia Romana a Bancilor


Din mai 2007 conduce, in calitate de presedinte, Casa de Economii si Consemnatiuni, (CEC), singura banca din Romania ramasa in proprietatea statului.

Anterior acestei pozitii, Radu Gratian Ghetea si-a desfasurat activitatea la Alpha Bank unde a ocupat functiile de vicepresedinte al Consiliului de Administratie si membru al Comitetului de Directie (1994-1996), apoi pe cele de prim-vicepresedinte al Consiliului de Administratie si membru al Comitetului de Directie, avand in coordonare directa departamentele de Trezorerie, Operatiuni, Contabilitate, Informatica si Telecomunicatii, Proceduri, Organizare, Personal, Logistica.

La 1 februarie 2007, Radu Ghetea a preluat functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Alpha Bank Romania. A detinut aceasta functie timp de trei luni, demisionand dupa numirea sa ca presedinte al CEC.

Este membru al Asociatiei Bancherilor din Romania, membru de onoare al Institutului Bancar Roman si al altor organizatii financiar - bancare romanesti si internationale.

Radu Ghetea este casatorit si are un copil. Vorbeste fluent limbile engleza si franceza.