Organizator


Parteneri


Sponsori


Parteneri media
ivan uzunov Ivan Uzunov
Senior Research Analyst, Euromonitor

Principalele evolutii ale comertului alimentar in Europa Centrala si de Sud-Est
Insights into Key Trends and Developments of Central and Southeastern European Retail Markets


Ivan Uzunov s-a alaturat Euromonitor International ca Research Analyst pentru Europa Centrala si de Est in 2007.

Euromonitor International este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de informatii strategice pentru industrii si piete de consum. De peste 35 de ani, Euromonitor publica studii si rapoarte pentru cele mai importante companii de FMCG din lume.

In actuala sa pozitie, Ivan este responsabil pentru programele de cercetare pe pietele de consum din Europa Centrala si de Est - monitorizeaza trendurile semnificative si dezvoltarea a numeroase categorii strategice, precum alimentele ambalate, bauturile, comertul cu amanuntul. Zonele sale de expertiza sunt cu precadere Romania si Bulgaria.

Inainte de a veni la Euromonitor, Ivan Uzunov a fost consultant si manager de proiect pentru numeroase studii de marketing. De asemenea, are experienta in procesarea si analizarea datelor statistice in FMCG. Scrie cu regularitate pentru publicatiile de specialitate pe FMCG din pietele dezvoltate.

Ivan detine o diploma in sociologie la universitatea Paisiy Hilendarski din Plovdiv, Bulgaria, si un Master in sociologie si antropologie sociala la Central European University, Ungaria.