editia a VIII-a
12-14 martie 2008
New Montana, Sinaia
Teme si speakeri
Galerie foto
ORGANIZATOR
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
Alexandru Paul Suciu
Customer Development Director, Unilever South Central Europe
« inapoi
Nascut la 27 aprilie 1967 Ludus, Mures

Alexandru Suciu conduce din 2002 activitatea de vanzari în cadrul firmei Unilever South Central Europe. El coordoneaza strategia de dezvoltare a relatiilor cu clienti concernului si activitatile echipei de vanzari din Romania, Bulgaria, Serbia, Montenegru, Macedonia, Moldova, Albania - o zona economica cu peste 50 milioane consumatori si peste 100.000 de puncte de vanzare intr-o perioada de profunda transformare a pietei de desfacere la an la an. Responsabilitatea principala esta de a conduce echipa de vanzari regionala, de a dezvolta relatiile cu clientii de a dezvolta si implementa strategii pentru a creste cifra de afaceri care acum depaseste 200 milioane de euro.

În perioada 1999 - 2002 a ocupat functia de Manager de Strategie de vanzari Indirecte, pe America Latina la Unilever, bazat fiind in Sao Paulo. In functia respectiva a lucrat la proiectele specifice de marire a vanzarii a categoriilor multiple ale companiei in diferitele tipuri de piete existente in LA: de la piete foarte concentrate, ex. Chile, cu peste 70% piata moderna, la piete foarte traditionale, ex. Paraguay, precum si a determina infrastructura si strategiile necesare de a conduce vanzarile in piete de dimensiuni uriase, ex :Brazil sau Mexic.

Din 2004 face parte din echipa mondiala de specialisti „Win with Customer” a Unilever.

Alexandru are o experienta vasta in industria de FMCG, de peste 16 ani, activind la Coca –Cola si Unilever in diferite functii de Marketing, Planificare, Vanzari.

Si-a inceput cariera in cadrul Banci Romane de Dezvoltare Sucursala Centrala Bucuresti– departamentul de Clienti Internationali in 1990. Pasiunea lui este managementul si cresterea afacerilor prin strategii adecvate de Vanzari si management al clientilor.

Este absolvent al Insitutului Politehnic Bucuresti – Facultatea de Inginerie Chimica. A absolvit de asemenea variate cursuri de specializare in Business Management si Leadership de-a lungul carierei.

Casatorit cu Anamaria si tata a 2 copii.