editia a VIII-a
12-14 martie 2008
New Montana, Sinaia
Teme si speakeri
Galerie foto
ORGANIZATOR
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
Mihai Stanescu
Executive Coach, RoCoach
« inapoi
Mihai Stanescu detine functia de Managing Partner în cadrul firmei RoCoach Consult, companie dedicata exclusiv serviciilor de Coaching pe piata din Romania si din Sud-Estul Europei din octombrie 2003. Principala responsabilitate in aceasta calitate a fost si este dezvoltarea programelor de coaching pentru companiile romanesti si multinationale.

Ca si Coach Executiv, beneficiaza de experienta a peste 150 de clienti, persoane fizice si juridice in programe individuale, cu echipe si organizationale. In principal, clientii RoCoach apartin uneia din urmatoarele categorii: manageri de top din companii multinationale, directori generali si executivi din companii mici si mijlocii si (nu in ultimul rand) antreprenori.

În perioada 2000 - 2003 s-a ocupat in principal de training & HR consulting, conducand o filiala a unei companii europene de recrutare si selectie profesionala. Deasemeni a consiliat mai multe echipe sportive (ex. F.C. Dinamo).

În perioada 1995 - 2000 a fost coordonator de proiecte PHARE si ale Bancii Mondiale, axate pe dezvoltarea resurselor umane si implementarea programelor de dezvoltare in Balcani.

Mihai Stanescu este absolvent al Universitatii „Titu Maiorescu” Bucuresti – Facultatea de Psihologie. A absolvit de asemenea un M.A. in Antropologie si Dezvoltare Comunitara la SNSPA. In cadrul formarilor profesionale, detine mai multe certificari &acreditari internationale pe modele de evaluare si dezvoltare organizationala si de management al performantei. In prezent, este acreditat de International Coach Federation ca si Professional Certified Coach.