editia a VIII-a
12-14 martie 2008
New Montana, Sinaia
Teme si speakeri
Galerie foto
ORGANIZATOR
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
Radu Silaghi
Consultant, Loialty Management Services
« inapoi
Profesionist în domeniul vânzarilor si al marketingului, cu experienta îndelungata în comertul organizat.

Si-a început cariera odata cu Metro C+C in calitate de Buyer si a parcurs toate treptele ierarhice pâna la nivelul de Manager de Cumparari. Este un nume respectat în industria de retail, care a format si lucrat alaturi de multi specialisti.

În calitate de Chief Purchasing and Marketing Officer a facut parte din echipa de management care în 2005 a preluat conducerea lantului Artima, actualmente cumparat de Carrefour. Principalele proiectele conduse, cu impact major în activitatea lantului, au fost cele de restructurare si reorganizare, rebranding si implementare a SAP. Impactul proiectelor a fost o crestere a vânzarilor cu 382,5 % in 33 de luni, de la 32 mil EUR la 122,4 mil EUR.

Educatia post-universitara include un MBA în Marketing obtinut in 2001 in cadrul Programului MBA Romano – Canadian organizat de ASE Bucuresti (Bucharest School of Management) impreuna cu University of Ottawa si HEC Montreal.

Începând cu 2008 conduce proiectul “Loyalty Management Services”. Noutatea acestuia consta în faptul ca li se ofera comerciantilor solutii personalizate de fidelizare a clientilor. Prin plata unui abonament, comerciantii au acces la o platforma specializata de marketing economisind astfel costurile cu investitia in know-how, echipamente, tehnologie si personal specializat.