editia a VIII-a
12-14 martie 2008
New Montana, Sinaia
Teme si speakeri
Galerie foto
ORGANIZATOR
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
Emanuel Sanda
Country Manager, The Nielsen Company
« inapoi
Emanuel este Country Manager al The Nielsen Company în România din 2004. În acest rastimp, sub conducerea lui Emanuel si a echipei sale, compania a cunoscut o dezvoltare rapida si a marcat o serie de premiere în domeniu: lansarea primelor servicii de suport pentru initiativele de Category Management sau a primelor servicii de informatii de vânzari pentru conturile cheie (key account scanning data). Cresterile solide înregistrate an dupa an au întarit pozitia de lider a companiei pe piata de profil, lucru recunoscut si prin includerea Nielsen în prima editie româneasca a publicatiei Business Superbrands, la finele anului 2007.

Emanuel are o experienta de peste 10 ani în domeniul studiilor de piata. El si-a început cariera în Nielsen în 1999 unde a ocupat succesiv posturi cu complexitate si responsabilitate crescânde. Emanuel a jucat un rol important în largirea portofoliului de clienti si servicii al companiei, cresterea continua a satisfactiei clientilor si dezvoltarea oamenilor din Nielsen.

Emanuel este casatorit si are o fetita de 2˝ ani care spune ca tati merge la serviciu ca sa se joace. Ceea ce nu e departe de adevar, când iti place ceea ce faci.